Pàgines

dilluns, 29 d’agost del 2011

GOODBYE ROTOTOM!!!

La Gotera ja ha tornat a casa després de 10 dies de treball al Rototom Sunsplash, i no voliem despedir-se sense, per una banda, mostrar-vos els videos del dos últims dies, i per altra banda i molt important, nomenar a les persones que han treballat colçe a colçe amb nosaltres per traure endanvant tots aquests videos durant els 10 dies de festival.
Ells son: Carmen Navarro, Marina Cerdà, Lucía García, Pepe, Carlos Tapia, Oscar Pérez, Ainhoa Delicado, Ferran Collado, i per supost, els membres de La Gotera, Andreu Marin, Paloma Redondo i Núria Colomer. GRÀCIES A TOTS! Ha sigut un plaer treballar amb vosaltres.
_________

La Gotera ya ha vuelto a casa después de 10 días de trabajo en el Rototom Sunsplash, y no queríamos despedirnos sin, por una parte, mostraros los vídeos de los dos últimos días, y por otra parte y muy importante, nombrar a las personas que han trabajado codo con codo con nosotros para sacar adelante todos estos vídeos durante los 10 días de festival.
Ellos son: Carmen Navarro, Marina Cerdà, Lucía García, Pepe, Carlos Tapia, Oscar Pérez, Ainhoa Delicado, Ferran Collado, i por supuesto, los miembros de La Gotera, Andreu Marin, Paloma Redondo y Núria Colomer. GRACIAS A TODOS!! Ha sido un placer trabajar con vosotros.















1 comentari: