Pàgines

divendres, 8 de juny del 2012

TRIATLÓ D'ELIT // TRIATLÓN DE ÉLITE


El cap de setmana passat vam assistir a la prova de la Lliga Nacional de Clubs de Triatló a Canet d’En Berenguer, allí ens trobàrem amb tota l’elit del triatló espanyol. Entre ells el campió del món i d’Europa, Javier Gomez Noya, que va camí de les Olimpíades de Londres 2012 també vam contar amb la campiona de Espanya de triatló de Mitja Distancia i guanyadora, Marta Jiménez, junt al club Ciudade Lugo Fluvial en la categoria femenina, en l’apartat masculí van resultar guanyadors els triatles del club C.T. Diablillos de Rivas.

Us deixem el vídeo resum que hem realitzat d’aquesta prova, gaudiu-lo com nosaltres vam gaudir veient a la raça superior de les i els triatles.

 ___________________________________________________________________________________

El fin de semana pasado asistimos a la prueba de la Liga Nacional de Clubes de Triatlón en Canet d'en Berenguer, allí nos encontramos con toda la élite del triatlón español. Entre ellos el campeón del mundo y de Europa, Javier Gomez Noya, que va camino de las Olimpiadas de Londres 2012 también contamos con la campeona de España de triatlón de Media Distancia y ganadora, Marta Jiménez, junto al club Ciudade Lugo Fluvial en la categoría femenina, en el apartado masculino resultaron ganadores los triatletas del club C.T. Diablillos de Rivas. 

Os dejamos el vídeo resumen que hemos realizado de esta prueba, disfrutadlo cómo nosotros disfrutamos viendo a la raza superior de las y los triatletas. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada